TΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 130 ΧΡΟΝΙΑ

Η MHI προσφέρει συστήματα υψηλής απόδοσης για ψύξη και θέρμανση αέρα και νερού σε οικιακές, εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές.

Η Mitsubishi Heavy Industries, αποτελεί μία πολυεθνική εταιρεία, με έδρα το Τόκυο της Ιαπωνίας και δραστηριοποιείται στους τομείς της μηχανικής, του ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού, αποτελώντας μία από τις τρείς βασικές εταιρείες του ομίλου Mitsubishi.

Εστιάζει στην ανάπτυξη κλιματιστικών συστημάτων παγκοσμίου κύρους, υψηλής απόδοσης και εξοικονόμησης ενέργειας που προσφέρουν άνεση και αξιοπιστία. Από την ίδρυσή της το 1884, η MHI έχει συμβάλει στην ανάπτυξη της κοινωνίας, αντιμετωπίζοντας συνεχώς τις προκλήσεις με νέες λύσεις κατασκευής αιχμής.

Με τα χρόνια έχει προσφέρει μια σειρά από προϊόντα και υπηρεσίες που έχουν δημιουργήσει την κοινωνική υποδομή που υποστηρίζει τη ζωή πολλών ανθρώπων.

Group 10Created with Sketch.

80.888

εργαζόμενοι παγκοσμίως

Group 37Created with Sketch.

38.7 δισ.

ετήσια έσοδα

Η καινοτομία αποτελεί τον πυρήνα κάθε προϊόντος που αναπτύσσει η MHI,
στόχος είναι να βελτιώνει συνεχώς την τεχνολογία, παρέχοντας ταυτόχρονα προϊόντα που είναι κατασκευασμένα για να διαρκούν

Η ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Ενέργεια
ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Ως ο κορυφαίος προμηθευτής συστημάτων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, η Mitsubishi Heavy Industries προσφέρει αξιόπιστη και πιο βιώσιμη ενέργεια σε όλο τον κόσμο. Παρέχει αεριοστρόβιλους που επιτυγχάνουν το υψηλότερο επίπεδο θερμικής απόδοσης στον κόσμο και έχει αναπτύξει παγκόσμιας κλάσης τεχνολογία καύσης λέβητα. Επιπλέον, χρησιμοποιεί ψηφιακή τεχνολογία αιχμής για να ελαχιστοποιήσει τις εκπομπές CO2 που σχετίζονται με την παραγωγή ενέργειας.

Διάστημα
ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Η Mitsubishi Heavy Industries είναι πάροχος υπηρεσιών κατασκευής και εκτόξευσης οχημάτων εκτόξευσης. Η μεγαλύτερη δύναμή της είναι η παροχή πλήρους υποστήριξης από το συμβόλαιο μέχρι την εκτόξευση και η παράδοση δορυφόρων σε οποιοδήποτε μέρος την ημερομηνία-στόχο. Οι υπηρεσίες αυτές ξεκίνησαν το 2007 με την εκτέλεση της πτήσης Νο. 13 του οχήματος εκτόξευσης H-IIA και συνεχίζονται με διαστημικά συστήματα και προϊόντα που σχετίζονται με το πρόγραμμα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού.

Ναυπηγική
ΝΑΥΠΗΓΙΚΗ

Η Mitsubishi Heavy Industries προσφέρει προϊόντα που σχετίζονται με τη ναυπηγική και την ανάπτυξη των ωκεανών, όπως δεξαμενόπλοια, φορτηγά πλοία, επιβατηγά πλοία και κινητήρες θαλάσσης.

Άνεση & Αναψυχή
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΝΕΣΗΣ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Το πάθος της Mitsubishi Heavy Industries είναι να εμπλουτίζει τις ζωές των ανθρώπων. Συνδυάζει τις τεχνολογίες της και την τεχνογνωσία της στην παραγωγή προϊόντων για να διασφαλίσει ότι οι τελικοί χρήστες απολαμβάνουν την απόλυτη εμπειρία. Αυτό το επιτυγχάνει είτε με την παραγωγή ενεργειακά αποδοτικών και εύκολου καθαρισμού οικιακών κλιματιστικών ή ψυκτικών μονάδων για φορτηγά για παράδοση φρέσκων τροφίμων σε όλο τον κόσμο, είτε φυγοκεντρικών ψυκτών που υποστηρίζουν τον κλιματισμό μεγάλης κλίμακας που απαιτείται σε κτίρια, νοσοκομεία και αίθουσες εκδηλώσεων.

Διαχείριση Υλικών
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΛΙΚΩΝ

Η Mitsubishi Heavy Industries παρέχει στην αγορά συστήματα χειρισμού υλικών, όπως περονοφόρα οχήματα και συστήματα logistics.

Μεταφορών
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η κορυφή για το μέλλον της κινητικότητας είναι το μη επανδρωμένο AGT (Automated Guided Transit). Το AGT της Mitsubishi Heavy Industries χρησιμοποιείται από ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο για διελεύσεις εντός αεροδρομίων και ως μέσο μεταφοράς μεταξύ πόλεων. Αποτελεί ένα σύστημα πλήρους εξυπηρέτησης από την κατασκευή έως τη λειτουργία και τη συντήρηση.

ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ

Η οικογένεια αεροσκαφών Mitsubishi SpaceJet είναι μια επαναστατική αλλαγή στην περιφερειακή αγορά αερομεταφορών, δημιουργώντας πρωτόγνωρα πρότυπα για την άνεση της καμπίνας και την απόδοση του αεροσκάφους. Προσφέρει κορυφαία επιχειρησιακή οικονομία στον κλάδο, ανοίγοντας νέες πόρτες και επιχειρηματικές δυνατότητες για την περιφερειακή αεροπορία.

Βιομηχανία & Συστήματα υποδομών
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ & ΣΥΣΤ. ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Ως αξιόπιστος προμηθευτής, η Mitsubishi Heavy Industries παρέχει προϊόντα και μηχανήματα για την υποστήριξη μιας ποικιλίας βιομηχανιών. Αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, παρέχει βέλτιστες λύσεις μηχανημάτων και συστημάτων, όπως η προσφορά μη επανδρωμένων περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων και αυτοματοποιημένων αποθηκευτικών εγκαταστάσεων σε εργοστάσια και αποθήκες παραγωγής.

Group 3Created with Sketch.

24.500

διεθνής πατέντες

Η MHI καταφέρνει να εξασφαλίζει παγκοσμίου επιπέδου τεχνολογία αιχμής, πληροφορίες και ανθρώπινους πόρους, διεξάγοντας ταυτόχρονα έρευνα και παρέχοντας τεχνολογική υποστήριξη που ευθυγραμμίζεται στενά με τις ανάγκες της αγοράς.

Η Ιαπωνική της κουλτούρα την οδήγησε στην καταχώρηση 24.500 διεθνών πατεντών και την έχει κατατάξει ανάμεσα στις 100 πιο καινοτομικές εταιρείες του κόσμου.

Η ανάγκη του ομίλου να προσφέρει καινότομα προϊόντα υψηλής αισθητικής, έχει οδηγήσει τη Mitsubishi Heavy Industries στη λίστα Derwent Top 100 Global Innovators